Kompetencer – og organisation

Vi leverer altid fagprofessionelle ydelser – enten via ansatte i egen driftsorganisation – eller via partnere.

Vi har en professionel og kvalitetsorienteret tilgang – og vi ønsker at levere den bedst mulige service til konkurrencedygtige priser. Professionel service koster ikke ekstra – men er bedre.

Vort motto er ”en sikker service” – fordi vi ved det er det sværeste for jer som kunde at få.

Vi lever op til mottoet og har mange tilfredse kunder som vi plejer – så hvorfor ikke tale med os?

Vores serviceområder

Vores primære facility service områder er rengøring, kantinedrift, grøn service og udvikling af udearealer, ejendomsservice og snerydning – men vi kan også levere fx postomdeling, kopiservice og receptionsservice.

Facility management

En facility management aftale inkluderende ejendomsdrift – og vedligeholdelse kan vi også levere i samarbejde med partnere. Vi tilpasser vort koncept til opgavens størrelse.

Sådan arbejder vi

Organisationen hos Dansk Facility Service er enkel opbygget. Vi har en enkel kommunikation i et lille team af erfarne kræfter omkring den enkelte facility service kunde. Men en samlet facility service leder som arbejder tæt sammen med jeres kontaktperson.

Vores serviceorganisation er landsdækkende med udgangspunkt i 7 driftskontorer.

DFS har en selvstændig driftsorganisation for kantineservice – som er startet i 2005.

Dansk Facility Service A/S er et søsterselskab til RengøringsCompagniet A/S, der siden starten i 1965 er blevet Danmarks 7. største rengøringsselskab – og med nogle af de største og mest krævende koncerner og offentlige kunder som faste kunder i årevis.