Hvad er facility service?

Facility service – en langsom men vedvarende udviklingstendens

Facility Service har længe været under udvikling i de større vestlige lande – og har de senere år vundet indpas i Danmark. En samlet facility service løsning med én samlet aftalepartner er hvad mange private kunder vil efterspørge i fremtiden. Primært fordi det er enklere, bedre og billigere.

Det er dog vores erfaring at det danske facility service marked er konservativt og afventende idet man ofte tøver med at samle services hos en enkelt leverandør. Mange fortsætter indtil videre med single sourcing – men det leverer vi også gerne. Vi løser en eller flere opgaver afhængigt af jeres ønske.

Lad os løse de praktiske serviceopgaver – som I ønsker at overlade til andre

Vi kan lave en integreret facility service løsning på de praktiske serviceområder I ønsker.
Vore primære områder er rengøring, kantinedrift, grøn vedligehold, ejendomsservice og snerydning – men vi kan også forestå fx postomdeling, kopiservice og receptionsservice.

Har I først valgt os som leverandør – så kan vi altid løse de opgaver I ønsker.

Facility management

En strategisk facility management aftale inkluderende ejendomsdrift – og vedligeholdelse stiller vi også op til i samarbejde med partnere. Vi tilpasser vort koncept til opgavens størrelse.

Fagprofessionelle løsninger

Uanset hvilken serviceydelse – er vort princip at løsningen altid skal være fagprofessionel, dvs. at de ledere og det personale der løser opgaven har en faglig relevant uddannelse og erfaring.

Få en grundig snak – og et professionelt tilbud – ud fra jeres holdninger

Inviter os til en snak om jeres aktuelle situation – og jeres overvejelser om fremtiden.
Vi anbefaler altid den løsning vi mener der er den bedste for jer – og udarbejder et tilbud tilpasset netop jeres ønsker. Gerne med alternativer på det enkelte serviceområde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *