Hvad skal menuen i jeres kantine bestå af?

Dansk Facility Service tilbyder kantineservice med ernæringsrigtig og velsmagende mad baseret på en alsidig menusammensætning, der tager højde for alsidig ernæring og de forskellige kostråd.

Kostpolitik

Menuerne sammensættes i den enkelte kantine efter virksomhedens ønsker og medarbejdersammensætning – baseret på fire grundlæggende elementer: Lavt fedtindhold, mindre salt og sukker, flere fibre og stort indhold af vitaminer og mineraler.

Er der diabetikere eller allergikere så sørger vi for særlig individuel betjening.

De anvendte råvarer er prægede af årstiderne – og vi køber gerne danske, lokale, nøglehulsmærkede eller økologiske produkter.

Valgmuligheder for den enkelte

DFS lægger vægt på at brugerne selv kan tilpasse smagsmæssigt – og sørger for at der er noget for enhver smag – i tæt dialog med brugerne. Ligesom det er god kantineservice at sørge for information og skiltning – så der er mest mulig indsigt og valgmulighed.

En palette af muligheder

Kantineservice kan f.eks. bestå af smørrebrød, pålægsbuffet, alsidig salatbar inkl. færdiglavede salater, lune og varme retter, eksotiske retter, vegetarretter, økologisk mad, hjemmebagt brød, boller og kager. Vi sørger i en kantine for at variere menuen, og vi laver events og temauger. Vi står også gerne for mødeservice, gæstearrangementer samt kursus- og konferenceaktiviteter.

Et tilbud på drift af kantine er bygget op om en behovsanalyse, et budget og menueksempler.

Dansk Facility Service kan levere kantineservice i f.eks. København, Odense, Kolding, Esbjerg, Herning, Aarhus eller Aalborg.