Personalekantine – Vigtig for trivslen

I kan få et tilbud baseret på fra ca. 50 dagligt spisende medarbejdere og op.

Spændende, sund og varieret– og varieret personalekantine

Vores personale er faguddannet, og I kan forvente, at de altid er med på udviklingen inden for spændende, sund og energirigtig kost. Det er en selvfølge, at menuen er varieret for enhver smag og løbende udvikles. Kantinens medarbejdere har stor indflydelse på menuen – og kan derfor tilgodese netop jeres forskellige interesser.

Jeres kantine – et aktiv for virksomheden

Atmosfæren i jeres personalekantine er afgørende, og vi lægger vægt på stemningen. I kan forvente en tæt brugerkontakt – ligesom vi tilpasser os de kulturelle forhold, der gælder hos netop jer. En god personalekantine er vigtig for medarbejdernes trivsel – og den indbyrdes kommunikation.

Få en sparringspartner til at hjælpe jer gennem de videre overvejelser

Tag et uforpligtende skridt og kontakt os – vi hjælper jer med faglig indsigt og drøftelse af alternativer – og kvitterer med et godt tilbud, som I bliver tilfredse med i dagligdagen – både menumæssigt og økonomisk.

Hvad enten I bor omkring København, Odense, Kolding, Esbjerg, Herning, Aarhus eller Aalborg – så kan vi sørge for tilfredse medarbejdere i personalekantinen – som glæder sig til at komme der næste dag. Vi giver gerne en prøvespisning i en af vores kantiner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *