Landsdækkende Salgsafdeling

Vi har professionelle koncepter der lever op til alle krav.

Lad os stå for rengøring, kantinedrift, vicevært – og løse alle andre praktiske serviceopgaver

Vi er de praktiske hænder – og den samlende ledelse -der ordner de praktiske opgaver – som I helst vil overlade til andre – uden at miste indflydelse på hvordan de løses.

Lav en aftale med DFS om en eller flere services. Har du først en aftale med DFS, så kan vi også hjælpe jer med andre praktiske serviceopgaver.

Kantinedrift

Vores personale i jeres kantine er faguddannet, og I kan forvente, at de altid er med på udviklingen inden for spændende og sund mad. Det er en selvfølge, at menuen er varieret og tilpasset forskellige medarbejdergruppers interesser. Vi styrer kantinen sammen med jer som var det jeres egen.

Via kantineudvalg og brugertilfredshedsundersøgelser sikrer vi en løbende afstemning med jeres ønsker, så du altid har medarbejdere, der er tilfredse med kantinen.

Rengøring

Personalet er uddannet – og der føres en tæt kvalitetskontrol – gerne i samarbejde med jer. Midlerne er miljømærkede.

Vicevært

Viceværten kan klare de mindre opgaver ude og inde.

Aarhus

Vores kunder bliver ofte overraskede over vores konsekvente indsats – og det tætte samarbejde. Hvis du først har en aftale med DFS – så kan vi også hjælpe jer med andre praktiske serviceopgaver. Hvis du ønsker at skifte selskab for sidste gang – så lav en aftale med os.

Ring direkte til mig:
Helle Willumsen, telefon: 30 94 07 42, e-mail: salg@dfs-gruppen.dk

Har du behov for facility service i et specifikt område? Find vores afdelinger her: